У бойовиків ДНР під Авдіївкою великі проблеми: ЗМІ дізналися деталі
Категорія
Події
Дата публікації

У бойовиків ДНР під Авдіївкою великі проблеми: ЗМІ дізналися деталі

У бойовиків ДНР під Авдіївкою великі проблеми: ЗМІ дізналися деталі
Джерело:  ostro.org

У ході бойових дій в районі Авдіївської промзони бойовики угруповання ДНР здали бійцям АТО дві позиції і потрапили в оперативне оточення.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Видання "ОстроВ", посилаючись на власне джерело в штабі антитерористичної операції, інформує, що за проміжок часу з 20:00 29 січня до 15:00 30 січня загинуло близько 10 бойовиків, ще безліч з них постраждали. Також терористи здали дві позиції під назвою "Алмази" і опинилися в оточенні.

Читайте також: Бо ї під Авдіївкою: Порошенко знайшов нове слово для бойовиків ДНР
Також, згідно з даними радіоперехоплення, бойовики ДНР, що базуються біля селищ Жабунькі і Веселе в районі донецького аеропорту, потерпають від браку боєкомплектів і пропонують купити їх або обміняти на продукти.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що в ході боїв в районі промзони Авдіївки 29 січня було вбито 15 бойовиків ДНР і ще 24 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?