Відомий карикатурист жорстко висміяв Трампа з його стінами
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий карикатурист жорстко висміяв Трампа з його стінами

Відомий карикатурист жорстко висміяв Трампа з його стінами
Джерело:  online.ua

Відомий російський карикатурист Сергій Йолкін представив нову роботу, в якій висміяв  посилення імміграційної політики США новим американським президентом Дональдом Трампом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Deutsche Welle.


Читайте також: Смішна Росія: зібрані кращі роботи відомого карикатуриста про РФ 2016


На карикатурі зображений усміхнений Трамп, якого можна впізнати по зачісці і яскравій краватці, що сидить за стінами "від мексиканців" і "від мусульман". "Трамп і мігранти - однієї стіни мало?", - йдеться в повідомленні.



Користувачі соцмереж обговорили нову карикатуру Йолкіна та запропонували свої версії того, від кого Трампу потрібно ще побудувати стіну. Так, користувач Святооой Безвіз написав: "Від руссні теж треба".




Як повідомляв ONLINE.UA,  співачка Ріанна жорстко вилаяла Дональда Трампа за його указ, який призупинив прийом біженців з мусульманських країн і ускладнив міграцію іноземців в Америку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?