Обама зробив різку заяву на адресу Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама зробив різку заяву на адресу Трампа

Обама зробив різку заяву на адресу Трампа
Джерело:  TIME

Колишній президент США Барак Обама підтримав  протести жителів країни проти указу американського президента Дональда Трампа, який призупинив прийом біженців з декількох мусульманських країн.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Time.
"Громадяни, які реалізують свої конституційні права збиратися, організовуватися і доносити свою позицію до виборних посадових осіб - це саме те, що ми очікуємо бачити, коли на кону американські цінності", - йдеться в заяві офісу Обами.
Читайте також: Відомий карикатурист жорстко висміяв Трампа з його стінами
Прес-секретар колишнього президента Кевін Льюїс заявив, що Обама категорично не згоден з дискримінацією людей з релігійних переконань. Він також додав, що Обаму надихнув "рівень участі" людей в протестах проти Трампа.
Як повідомляв ONLINE.UA,  28 січня президент США Дональд Трамп підписав указ, яким на невизначений термін припинив прийом сирійських біженців в країну і заморозив на 120 днів програму прийому іммігрантів з інших країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?