Шварценеггер жорстко проїхався по Трампу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шварценеггер жорстко проїхався по Трампу

Шварценеггер жорстко проїхався по Трампу
Джерело:  The Hill

Голлівудський актор і екс-губернатор штату Каліфорнія (США) Арнольд Шварценеггер розкритикував імміграційний указ, введений президентом США Дональдом Трампом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням The Hill.
Як відомо, Трамп підписав указ "Про захист країни від в'їзду іноземних терористів", який забороняє в'їзд в США на 90 днів всім громадянам семи країн (Ірану, Іраку, Ємену, Лівії, Сирії, Сомалі та Судану), а також призупиняє прийом будь-яких біженців на 120 днів і забороняє на невизначений термін прийом біженців з Сирії.
Читайте також: Трамп і зірка Голлівуду раптово стали колегами
69-річний актор різко висловився на адресу президента США, назвавши його "божевільним".
«Це надзвичайно, і ми виглядаємо нерозумно, коли Білий дім слабо підготовлений до таких урядових розпоряджень», - заявив Шварценеггер.
На його думку, «існує інший шлях досягнення подібних цілей».
Шварценеггер підкреслив, що указ мав бути узгоджений з Мін'юстом і міністерством національної безпеки США.
Як повідомляв ONLINE.UA, знаменита співачка Ріанна жорстко вилаяла президента США Дональда Трампа за його скандальний указ, який призупинив прийом біженців з мусульманських країн і ускладнив міграцію іноземців до Америки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?