Москаль назвав ім'я росіянина, який міг "вправити мізки" Савченко в полоні
Категорія
Політика
Дата публікації

Москаль назвав ім'я росіянина, який міг "вправити мізки" Савченко в полоні

Москаль назвав ім'я росіянина, який міг "вправити мізки" Савченко в полоні
Джерело:  online.ua

Народного депутата Надію Савченко в полоні міг психологічно "обробляти" на замовлення Кремля її російський адвокат Марк Фейгін.
Таку думку висловив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль в інтерв'ю ONLINE.UA.
Москаль підкреслив, що знає про Савченко більше, ніж більшість українців, оскільки був губернатором Луганської області, де дислокується батальйон "Айдар".
"У мене питання не до Савченко. У мене питання, хто зробив її адвокатом Фейгіна. Ось - питання", - зазначив він.
Москаль нагадав про резонансну російську справу Pussy Riot, яких адвокат Марк Фейгін захищав в суді після акції в московському Храмі Христа Спасителя в 2012 році.

Читайте також: Екс-адвокат Савченко розповів, що з ним робили люди Путіна: з'явилося відео
"Де сьогодні Pussy Riot? Ну, скажіть? Чути про них? Він з ворогів Путіна зробив їх його друзями. Вони зараз там хвалять президента РФ тощо", - підкреслив він.
Губернатор Закарпаття заявив, що в Україні "при всій нашій демократії" адвокат не має права себе поводитися як Фейгін, який "постійно їздить, виступає, розповідає третє-десяте".
"Ми вже раз вступили. А тепер можемо ще такого ж Сущенка (заарештований ФСБ за звинуваченням в шпигунстві український журналіст Роман Сущенко, - ONLINE.UA) отримати, якого він захищає сьогодні. Зрозумійте мене правильно. Сказати, що це одна Савченко так зробила - не можна. Це так її психологічно обробили. І адвокат, швидше за все, мізки їй вправляв, Фейгін, бо вона з ним постійно контакт мала. А хто там ще був присутній, я не знаю", - пояснив він.
"Але чому його всюди беруть на такі справи? Я всіх питаю - ну, хіба не було видно по Pussy Riot, що це за людина? Навіщо Путіну потрібен був цей скандал, який піднявся в Храмі Христа Спасителя, в самому центральному кафедральному соборі? Здавалося б, нікому це не потрібно. Але гляньте - тихенько, культурненько - вже вони всі в друзях Володимира Володимировича. І можемо очікувати ще пари таких, як Савченко..." - підсумував Москаль.

Читайте також: У Росії пройшли гучні арешти: кажуть про слід справи Савченко
Подробиці читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Савченко в Росії вправили мізки, у нас буде ще пара таких, як вона - Геннадій Москаль

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?