Дві красуні: важкохвора Селена Гомес вразила мережу фото з мамою
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Дві красуні: важкохвора Селена Гомес вразила мережу фото з мамою

Дві красуні: важкохвора Селена Гомес вразила мережу фото з мамою
Джерело:  online.ua

Американська співачка Селена Гомес (Selena Gomez), яка страждає від вовчака, опублікувала спільне фото з мамою, яка вже зібрало майже два мільйони лайків.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.


"Моя матуся", - підписала фото Селена, додавши, що мама - її головний учитель і найкращий друг.


Читайте також: Тяжкохвора Селена Гомес підкорила стрункою фігурою в червоній сукні від Prada: з'явилися фото


Фанати дівчини зробили багато компліментів і мамі, і доньці, і відзначили, що Селені дуже пощастило з матір'ю.




Нагадаємо, що  Селена зараз переживає роман з колегою по сцені Абелем Макконеном Тесфеєм, який виступає під псевдонімом The Weeknd.


Раніше The Weeknd два роки зустрічався з американською моделлю Белою Хадід.


А ще в листопаді минулого року ЗМІ писали, що Селена Гомес і поп-R&B-виконавець Джастін Бібер возз'єдналися і планують одружитися.


Як повідомляв ONLINE.UA, влітку  Селена заявила, що на час залишає сцену через проблеми зі здоров'ям. Після того, як у неї виявили вовчак, і курсу хіміотерапії дівчина стала скаржитися на депресію і панічні атаки, які з'явилися через хворобу. З цієї причини популярна зірка вирішила взяти паузу.


Минуло вже два роки, як Селена дізналася невтішний діагноз. При цій хворобі імунна система організму утворює антитіла до його власних тканин. Це викликає ураження шкіри, м'язів і суглобів, серцево-судинної, нервових систем і інших органів.


Щоб організм не відмовив, лікування потрібно починати при перших ознаках хвороби, зазвичай прописують гормони і засоби, що пригнічують імунну систему.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?