Москаль зізнався, що не проти повернутися на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Москаль зізнався, що не проти повернутися на Донбас

Москаль зізнався, що не проти повернутися на Донбас
Джерело:  online.ua

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль зазначив, що не проти повернутися на аналогічну посаду в Луганській області, якою він керував у 2006-му і 2014-15 роках.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Чи повернувся б я? З великим задоволенням! Але, на жаль, не беруть. Зайняті місця панами Жебрівським та Гарбузом", - зазначив він.
Москаль запевняє, що при ньому на Донбасі (вже після російської агресії - ред.) все було жорсткіше, ніж зараз.
"У мене (в Луганській області - ONLINE.UA) кордони були заблоковані. У нас не було жодного контрольно-пропускного пункту, ніякого логістичного центру, ніякої подібної дурості. У нас не було такого! Ніхто не сновигав ні назад, ні вперед. все було заблоковано, вільного пропуску у нас не було між так званими ЛНР і ДНР. Хто це назад відновив, і для чого зараз блокувати, якщо все це було закрито?" - дивується Москаль.

Читайте також: У Кабміні кажуть нісенітницю: Москаль зробив гучну заяву
Подробиці читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Савченко в Росії вправили мізки, у нас буде ще пара таких, як вона - Геннадій Москаль

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?