Тимошенко зловили на дивній обіцянці домовитися з Кремлем
Категорія
Політика
Дата публікації

Тимошенко зловили на дивній обіцянці домовитися з Кремлем

Тимошенко зловили на дивній обіцянці домовитися з Кремлем
Джерело:  online.ua

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вміло маніпулює виборцями, натякаючи на те, що після приходу до влади втричі знизить тарифи ЖКГ і домовиться з Кремлем про завершення війни на Донбасі. При цьому політик прекрасно розуміє, що її обіцянки нездійсненні.
Таку думку висловив політичний експерт Євген Магда в статті для ONLINE.UA.
Коментуючи обіцянку Тимошенко знизити тарифи, Магда зазначив: "Ось тут і починається найцікавіше, оскільки в першому кварталі 2017 року Стокгольмський арбітраж повинен повідомити рішення про суперечку між НАК" Нафтогаз України "і" "Газпромом", які не можуть прийти до спільного бачення виконання газового контракту, підписаного в січні 2009 року Тимошенко і Володимиром Путіним".
Експерт нагадав, що цей документ обійшовся українській економіці в десятки мільярдів доларів, тому критика глави "Нафтогазу" Андрія Коболєва у виконанні Юлії Тимошенко виглядає, на його думку, заангажованою.
Читайте також: Тимошенко порадувала РосЗМІ образливим словом про українців: опубліковано відео
Як підкреслив Магда, "форменою маніпуляцією" виглядає і обіцянка Тимошенко швидко закінчити війну на Донбасі на основі Будапештського меморандуму, в гаранти якого лідер "Батьківщини" записала і Європейський Союз.
"Обіцянка досить цинічна і розрахована на людей, утомлених від конфлікту на сході України. Їх багато, дійсно багато, але соціологи не фіксують готовність українського суспільства капітулювати на умовах Москви. Леді Ю не розкриває технологію, як вона переконає Кремль погодитися повернутися до положень Будапештського меморандуму, мабуть, добре розуміючи, що зробити це неможливо", - додав політичний експерт.
Подробиці читайте в статті Євгена Магди на ONLINE.UA: Тимошенко дала цинічну обіцянку щодо Донбасу і поїхала в США "за перевиборами"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?