Я ікона: Жозе Моурінью різко відповів всім критиканам
Категорія
Спорт
Дата публікації

Я ікона: Жозе Моурінью різко відповів всім критиканам

Я ікона: Жозе Моурінью різко відповів всім критиканам
Джерело:  online.ua

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью різко відповів на критику на свою адресу, заявивши, що він ікона.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Моурінью сказав в інтерв'ю журналу GQ.
"Думаю, що я ікона, не будучи нею. Люди, які відчувають себе добре самі з собою, отримують це право. Мені все одно, що думають інші люди або що вони говорять. Я просто дбаю про те, як відчуваю себе, щоб бути готовим для конкретного моменту", - підкреслив Моурінью.
Португальський тренер зазначив, що його рівень визнаний в чотирьох топ-чемпіонатах.
"Я отримав визнання в чотирьох куточках землі, на кожному стадіоні світу буде якась реакція уболівальників. Як правило, вона проявляється у вигляді образи чи пісні. Я почуваюсь добре серед любителів футболу по всьому світу. Під час гри вони не люблять мене, може бути, вони бояться мене або бояться команду. Але до і після матчу до мене ставляться позитивно", - вважає Моурінью.
Читайте: Легенда "Манчестер Юнайтед" жорстко пройшовся по команді Моурінью
Нагадаємо, Моурінью тренував португальський "Порту", лондонський "Челсі", міланський "Інтер", мадридський "Реал". Потім португалець знову повернувся в "Челсі".
Перед стартом нинішнього сезону Моурінью очолив "Манчестер Юнайтед".
Моурінью двічі виграв Лігу чемпіонів (з "Порту" і "Інтером"), був чемпіоном Англії (з "Челсі"), Італії (з "Інтером") і Іспанії (з "Реалом").

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?