З України ледь не вивезли цілий старовинний скарб: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

З України ледь не вивезли цілий старовинний скарб: опубліковано відео

З України ледь не вивезли цілий старовинний скарб: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

30 січня в Чернігівській області на кордоні з Білоруссю був затриманий контрабандист, який намагався вивезти з України велику кількість антикварних предметів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
Згідно з повідомленням, у затриманого було вилучено меч романського типу (ХIV-XV століття), 136 старовинних монет різних номіналів і тимчасових періодів, каблучки, інші стародавні предмети побуту. Все це чоловік намагався провезти в технологічному відсіку автобуса, що слідував маршрутом Київ - Мінськ.
Читайте також: При йнято резонансне рішення щодо українських скарбів, на які претендує Росія
Операцію силовики провели під час зупинки транспорту на міжнародному пункті пропуску Нові Яриловичі. Повідомляється, що затримання відбулося в рамках справи з ліквідації масштабного угруповання контрабандистів, члени якого працювали як в Україні, так і в інших європейських країнах.


Як повідомляв ONLINE.UA, на початку січня з України в Польщу мало не вивезли цінний вантаж: українські митники виявили в одній з автомобілів 68 стародруків середини XIX - початку XX століть.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?