У справі про смерть Болотова спливли цікаві імена
Категорія
Події
Дата публікації

У справі про смерть Болотова спливли цікаві імена

У справі про смерть Болотова спливли цікаві імена
Джерело:  L!fe #шоу

Стало відомо, з ким перед смертю пив каву екс-ватажок угруповання ЛНР Валерій Болотов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.
Напередодні смерті екс-ватажок ЛНР зустрівся з екс-главою "парламенту" луганських бойовиків Олексієм Карякіним і чоловіком з кличкою "Санич", за словами якого, зустріч була ініційована самим Болотовим.
Читайте також: Масова загибель ватажків ДНР-ЛНР: мережу розвеселила нова фотожаба
"Ми посиділи в барі і розійшлися. Обговорювали питання, пов'язані з ЛНР. Замовляв кави він мені і собі. Потім він пішов за дитиною, повернувся, і ми ще трохи посиділи і потім розійшлися", - заявив Санич.
"Цілком можливо, що після чашки кави все і сталося - він гіпертонік адже. У всякому разі, після випитого він поскаржився на погане самопочуття. Собі я замовляв американо, а яку він замовляв, я не знаю. Алкогольного нічого не пили. Валерій Дмитрович взагалі алкоголь не вживав. Якраз через те, що він гіпертонік", - додав Карякін.
Як повідомляв ONLINE.UA, дружина Валерія Болотова Олена стверджує, що після кави її чоловікові стало погано, і підозрює, що його нею отруїли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?