Під Києвом автоцистерна зіткнулася з маршруткою: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом автоцистерна зіткнулася з маршруткою: опубліковані фото

Під Києвом автоцистерна зіткнулася з маршруткою: опубліковані фото
Джерело:  bucha.net.ua

У населеному пункті Буча Київської області маршрутка зіткнулася з автоцистерною.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  bucha.net.ua.


Інцидент трапився близько 13:00 31 січня біля заправки ТНК на перехресті вулиці Депутатської і Варшавської траси, в результаті чого у маршрутного таксі напрямком "Немішаєво-Київ" виявилися вибиті всі вікна з лівого боку, а вантажний автомобіль отримав пошкодження кабіни.


Читайте також: Жителі села під Києвом самі знешкодили банду: з'явилися фото


Незважаючи на те, що автобус їхав з пасажирами, в ході аварії ніхто не постраждав і люди доїхали до місця призначення іншою маршруткою.


Примітно, що з'ясувати, з чиєї вини сталася ДТП, не вдалося: обидва водії заперечують свою провину, а працівники заправки заявили, що нічого не бачили, і відмовилися коментувати ситуацію.


"Я висадив пасажирів на зупинці, розташованій перед перехрестям, і зупинився на «червоному» світлофорі. Водій автоцистерни теж чекав «зеленого». Далі на зелене світло світлофора ми обидва пішли. Я їхав в крайньому правому ряду, оскільки перебудуватися в лівий не було можливості. І тут автоцистерна почала повертати направо прямо переді мною. Добре, що моя машина «спритна» і я, натиснувши на газ, розраховував все таки проскочити, але не встиг... Добре, що не перевернувся", - прокоментував подію водій маршрутки.


"Я спокійно їхав і збирався повернути праворуч (на заправку). І тут справа від мене вилетіла маршрутка. У мене не було можливості уникнути зіткнення", - розповів свою версію ДТП водій автоцистерни.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Тернопільській області перекинувся рейсовий автобус, багато постраждалих.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?