Стало відомо, як в Україні розпускають чутки щодо Тимошенко і Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, як в Україні розпускають чутки щодо Тимошенко і Трампа

Стало відомо, як в Україні розпускають чутки щодо Тимошенко і Трампа
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда пояснив, як в Україні поширюють чутки про можливу зустріч лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко з президентом США Дональдом Трампом.


Про це він написав у статті на ONLINE.UA.


"Напередодні початку заокеанського вояжу Юлії Тимошенко в соціальних мережах почали "ненав'язливо" розганяти тезу про її можливу зустріч з Дональдом Трампом. Інформація розрахована переважно на наївних людей, що практично не стежать за перипетіями того, що відбувається сьогодні у Вашингтоні. Однак формування образу "нашої Юлі, здатної швидко все вирішити" має технологічне пояснення: Юлія Володимирівна прагне переконати не стільки виборців, скільки своїх політичних опонентів, що повернеться з США з дозволом на проведення дострокових парламентських виборів, в яких вона вкрай зацікавлена. Блеф, щоб в нього повірили, повинен бути масштабним", - написав Магда.


Читайте також: В Україні яскраво порівняли Порошенко з Тимошенко і Путіна: опубліковано відео


"Лідер "Батьківщини" перервала тривалий період мовчання резонансними заявами в ефірах лояльних собі телеканалів. Юлія Тимошенко так сигналізувала опонентам і соратникам, що відбуває за океан, звідки розраховує привезти хороші для себе новини, - йдеться в статті. - Під час нещодавньої інавгурації Дональда Трампа звучали припущення, що Юлія Володимирівна виявилася там серед гостей, але прес-служба "Батьківщини" спростувала ці інсинуації. Втім, на Турівській не стали уточнювати, куди пропала на чотири тижні політик, який претендує на лідерство в опозиції, немов і не сталося нічого екстраординарного".


"Тимошенко повернулася в інформаційний простір в кінці січня, причому тріумфально. Ефіри на NewsOne і "Інтері" можна порівняти з затишним перебуванням в теплій ванні, де політик може використовувати свої ораторські навички і домашні заготовки. При цьому Леді Ю так і не запропонувала шанувальникам свого політичного таланту нічого нового. Вже багаторазово обкатані тези пролунали в дещо іншій конфігурації", - резюмував політексперт.


Більше  читайте в статті на ONLINE.UA: Тимошенко дала цинічну обіцянку Донбасом і поїхала в США "за перевиборами".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?