Ще один відомий російський режисер образив українців
Категорія
Світ
Дата публікації

Ще один відомий російський режисер образив українців

Ще один відомий російський режисер образив українців
Джерело:  online.ua

Російський кінорежисер, продюсер, генеральний директор кіноконцерну "Мосфільм" Карен Шахназаров образив українців.


Про це він заявив пропагандистському телеканалу "Росія 24", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Олени Риковцевої.


"Мені заборонено в'їзд в Україну, наші картини заборонені в Україні, але я думаю, що цей ідіотизм закінчиться, будь-який ідіотизм закінчується, і ми знову повернемося в Україну і будемо там знімати", - заявив Шахназаров.


Читайте також: Путінський режисер крупно осоромився з похвалою влади, в мережі сміються: з'явилося відео


"Цілком в руслі тактики зачистки пам'яті. Першим етапом був промив мізків, другим - вимивання пам'яті. Ну ось так, поза часу, простору, логіки, обставин і т.п. закортіло українцям поідіотнічати. Взяли, заборонили хорошого режисера, хороше кіно, блажать на порожньому місці, з розуму сходять, он зараз у них на Донбасі якесь загострення, тому що бандерівцям стукнуло в голову поістребляти своє мирне населення. Ну а ми ні причому, ми не при їх справах, ми в стороночці перечекаємо весь цей ідіотизм, вони одужають, і ми повернемося. і будемо знімати кіно", - додав він.


Відзначимо, що в соціальних мережах через таких заяв режисера почалася буря. Так, користувач Dmytro Stefurak написав: "СБУ чекає прямо зараз Шанхазарова. Обіцяний тур в Авдіївку на передові позиції. Господи, як же набридли".


Ришат Гатауллін: "У цього "білого тигра" давно вежу знесло і ремонту навряд чи підлягає..."



Roman Rolan: "Цінник на кіностудії Довженка аж надто привабливий, ось Карен і сумує, апаратна база звісно не нова, але за такі гроші цілком".


Ehduard Nikulin: "Коли закінчиться ідіотизм, ідіотизм Шахназарова і всієї тієї зграї мракобісів, присутніх на сатанинському шабаші разом з ним, то фільми буде знімати не Шахназаров, фільми зніматимуть ПРО Шахназарова і Ко, документальну хроніку із залу суду, під рубрикою - вони розпалювали війну і підливали масло в топку війни, зіштовхнувши лобами колись дійсно братські народи".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі спробували порівняти двох затятих прихильників президента Росії Володимира Путіна - ватажка так званої ДНР Олександра Захарченко і режисера Микиту Михалкова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?