Путін програв: в Україні дали оцінку загостренню на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Путін програв: в Україні дали оцінку загостренню на Донбасі

Путін програв: в Україні дали оцінку загостренню на Донбасі
Джерело:  online.ua

Президент Росії  Володимир Путін  в рамках нинішньої ескалації на Донбасі програв в черговий раз, вважає український волонтер Семен Кабакаєв..


Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA .


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Кабакаєва.


«Москва програла в черговий раз. Що ми маємо в даній ситуації: 1. Бійці ЗСУ відбили всі атаки противника і зайняли нові позиції, але вогонь з боку терористів триває. 2. Спроба Кремлем і особисто Путіним дестабілізувати ситуацію, а також на тлі загострення виграти політичні дивіденди, провалилася», - написав волонтер.


«3. Влада України знайшла в собі сили і бажання настільки швидко почати вирішувати проблеми, що мені приємно. 4. Громадськість в черговий раз показала, що в разі екстреної ситуації готова не тільки допомагати владі, а й самостійно вирішити проблеми. 5. Мені сьогодні часто задають питання, чому терористи почали так нахабно поводитися? Обстріл Градами і САУ. Відповідь дуже проста, їм дуже не сподобалась відсіч, яку дали ЗСУ», - додав Кабакаєв.




Сергій Горлівський: Є версія, що після розмови з Трампом Путін вирішив, що можна, і оркам дали відмашку.


Galina Kurash: Весь сир-бор, один олігарх віджимає у іншого вугілля, а люди при цьому страждають, люди і військові гинуть при цьому. Чим більше загиблих, тим більше піар.



Як повідомляв ONLINE.UA,  прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков звинуватив в загостренні під Авдіївкою українські самостійні загони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?