Бойовиків ДНР запідозрили в страшній провокації, мережа схвильована
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовиків ДНР запідозрили в страшній провокації, мережа схвильована

Бойовиків ДНР запідозрили в страшній провокації, мережа схвильована
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР можуть обстріляти мітинг в окупованому Донецьку, намічений на 2 лютого, щоб звинуватити в обстрілі Збройні Сили України.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Віталія Дейнеги.
«З чуток, завтра в Донецьку буде мітинг. Проситимуть ввести війська. Ми б і не проти. Але просити будуть не нас», - написав Дейнега.
За його словами, він побоюється того, щоб «сепари за своєю старою традицією не вклепали по цьому мітингу своєю ж артилерією».
«Ну, щоб звинуватити "укрів" і полегшити рішення про введення військ. Думаю, що нашій діаспорі теж пора штурмувати уряди своїх країн проживання. І вимагати втрутитися», - продовжив волонтер.
«Техніка з кордону РФ їде пачками. Нові порції бурятів - теж. Пєсков заявив, що Авдіївка вже їх. Хоча, насправді, ми пішли в контр-наступ і вийшли там трохи вперед. Намічається щось велике. А потім, можливо, буде довгий і болісний мир. Або не буде. З урахуванням, що наша армія ще не відновилася, і наша переговорна позиція від цього не досить сильна. То краще щоб миру поки не було. Він буде для нас набагато "дорожче" війни», - вважає Дейнега.
«І зараз доля країни багато в чому лежить на плечах 72-ї механізованої бригади, яка виявилася в Авдіївці. І тримає основні атаки орків», - написав волонтер.
Пост викликав багато тривожних коментарів.



Olena Grazhdan: Так, інтуїція все-таки не підводить... вже сильно нагадує перед Дебальцевим(



Юлія Шандро-Любчінська: Донеччани вже не так біжать на мітинги ці... А ось привезти народ з Харцизька та інших містечок, познімати з робіт - це так, на жаль(



Як повідомляв ONLINE.UA, російський поет Андрій Орлов, відомий під псевдонімом Орлуша, написав пронизливий вірш про бої в Авдіївці на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?