В ОБСЄ спростували чергову брехню путінських ЗМІ
Категорія
Події
Дата публікації

В ОБСЄ спростували чергову брехню путінських ЗМІ

В ОБСЄ спростували чергову брехню путінських ЗМІ
Джерело:  Погляд

У Росії заявили про обстріл представників СММ ОБСЄ українською стороною в зоні АТО на Донбасі, проте в ОБСЄ спростували цю інформацію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Взгляд".

Читайте також: ОБС Є не помітила стовп: соцмережі насмішило відео з окупованого Донецька
Інформацію про обстріл поширив журналіст і блогер Іван Рахметов. "Перебуваючи в районі вулиці Орджонікідзе, 156 (Ясинувата), представники ОСБЕ і російські офіцери потрапили під обстріл української великокаліберної артилерії, який вівся з позицій ЗСУ в районі Авдіївки", - написав він.
Посилаючись на слова очевидців, блогер заявив, що в числі представників місії був і заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Олександр Хуг, і як мінімум один з артилерійських снарядів вибухнув всього в 50 м від нього, а на відстані в 70 м фіксували вибухи снарядів "Град" .

Читайте також: Пу тінські ЗМІ розсмішили соцмережі новим "кандидатом в президенти України"
Примітно, що в ОБСЄ спростували дані про обстріл. Представник прес-служби місії пояснив, що під час їх перебування в Донецькій фільтрувальної станції були чутні вибухи, але під обстріл співробітники ОБСЄ не потрапили.



Один з користувачів мережі, що пише під IgorGirkin, посміявся над фейком бойовиків: "- Ні, - сказав Хуг. - Під обстрілом не був. Путен пі *** ть".


Як повідомляв ONLINE.UA, 31 січня

провели засідання Тристоронньої контактної групи по Авдіївці в двосторонньому порядку між Україною та ОБСЕ

з огляду на відмову Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?