У Миколаєві обстріляли і поранили бізнесмена: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві обстріляли і поранили бізнесмена: з'явилися фото і відео

У Миколаєві обстріляли і поранили бізнесмена: з'явилися фото і відео

Вранці 1 лютого в Миколаєві невідомий вчинив замах на 44-річного підприємця, в результаті якого той був госпіталізований.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України в Миколаївській області.


Читайте також: Замах на Геращенко: з'явилася цікава інформація про затриманих


Інформація про інцидент за адресою вулиця Потьомкінська, 138, надійшла правоохоронцям близько 09:00. Невідомий кілька разів вистрілив імовірно з травматичного пістолета в бізнесмена, в результаті чого його з пораненнями голови госпіталізували.


За фактом інциденту порушили справу за статтею про закінчений замах на вчинення умисного вбивства, запобіжний захід за якою передбачає позбавлення волі на термін в 7-15 років. На даний момент встановлюються особи, причетні до замаху, проводиться експертиза знайдених гільз.


У мережі з'явилися фото і відео з місця події:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо про замах на життя глави Чечні Рамзана Кадирова.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?