Бої за Авдіївку: бойовики знову штурмували позиції українців
Категорія
Події
Дата публікації

Бої за Авдіївку: бойовики знову штурмували позиції українців

Бої за Авдіївку: бойовики знову штурмували позиції українців

Протягом доби 1 лютого бойовики продовжували обстрілювати Авдіївку з важкого озброєння, і кілька разів штурмували позиції українців.


Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.


Як повідомили в прес-центрі штабу АТО, обстріли Авдіївки велися з реактивних систем залпового вогню "Град", 152 і 122-мм артилерії і танків.

За даними штабу, бойовики намагалися штурмувати українських вояків, але всякий раз відступали з великими втратами.


Читайте також: Авдіївка може стати переламним моментом війни на Донбасі: названа причина


Також запеклі обстріли зафіксовані на Маріупольському напрямку. З РСЗВ "Град" і 122-міліметрової артилерії бойовики вели вогонь по Водяному.
Красногорівку обстріляли з танка, 122-мм артилерії, 120 і 82-міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.
З 122-міліметрової артилерії, мінометів обстріляли Гранітне, Богданівки і Широкіно.
За Мар'їнці і Чермалыку вогонь вели міномети різних калібрів. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї стріляли по Широкіно, Новотроицкому, Новомихайловке і Новогригорьевке.
На Луганському напрямку з 152 122-міліметрової артилерії бойовики обстріляли Кримське і Врубовку, з мінометів – Катеринівку, Новозвановку, Троїцьке і Попасную, а зі стрілецької зброї – Кримське.
Всього протягом доби було зафіксовано 67 обстрілу. Два українських воїна загинули, десять отримали поранення і четверо – травмовані.

Як повідомляв ONLINE.UA, 1 лютого Тристороння контактна група по Донбасу закликала до повного припинення вогню в зоні АТО і відведенню усіх озброєнь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?