Бідолахи: стало відомо, як людина Путіна підставила бойовиків ДНР-ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Бідолахи: стало відомо, як людина Путіна підставила бойовиків ДНР-ЛНР

Бідолахи: стало відомо, як людина Путіна підставила бойовиків ДНР-ЛНР
Джерело:  online.ua

Після заяв Дмитра Пєскова, прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна, який назвав Авдіївку підконтрольною так званій ДНР, бойовики змушені йти на штурм українського міста, незважаючи на втрати.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив український волонтер і ветеран АТО Мирослав Гай.
"Я так розумію, що після заяв (прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитро, - ONLINE.UA) Пєскова, що Авдіївку взяли (а це повна брехня), що бойовики там успішно ведуть якісь бойові дії, ці бідолахи були змушені кинути туди все, що у них є", - зазначив він.

Читайте також: Ав діївка може стати переломним моментом війни на Донбасі: названа причина
При цьому волонтер додав, що у бойовиків почалася відверта паніка.
"Та сторона постійно звітує, що нібито українська армія штурмує Донецьк. Це неправда. А вони постійно кричать, що ми їх штурмуємо регулярно. Відповідно, це нагнітання паніки з того боку", - запевнив Гай.
На його думку, "ця інформація курсує постійно і в Російській Федерації".
"Вони нагнітають, таким чином, ситуацію. А значить, не може не бути паніки. Якщо, вибачте мене, їх пропагандистські ЗМІ постійно розповідають про те, що йде штурм - ясно, що люди постійно повинні боятися, нервувати і панікувати", - підкреслив волонтер.

Читайте також: Г іві воює з паличкою: з'явилися чутки щодо поранення одіозного бойовика
Також він додав, що "дивлячись, як вони штурмують цю Авдіївку, я думаю, що вони принципово вирішили займатися цим питанням через те, що були зроблені політичні заяви Кремлем".
"Відповідно, вони самі поставили себе в такий глухий кут, коли вже відзвітували, що там мало не розбили ЗСУ, що у нас там гігантські втрати в сотні чоловік. А це неправда. І чого вони досягли? Вони виглядають абсолютними дурнями в цій ситуації", - резюмував Гай.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Бойовики панікують і брешуть, що українська армія штурмує Донецьк - Мирослав Гай про бої за Авдіївку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?