Голлівудські зірки порадили Трампу читати Конституцію: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудські зірки порадили Трампу читати Конституцію: з'явилося відео

Голлівудські зірки порадили Трампу читати Конституцію: з'явилося відео
Джерело:  People

Голлівудські знаменитості записали колючий ролик, в якому підмітили, що Дональд Трамп працює з неправильною Конституцією США і навіть не здогадується про це.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.
У створенні відео взяли участь актриси Ембер Херд, Шейлін Вудлі, Сьюзан Сарандон, Ліззі Каплан, Хлоя Беннет, Констанс Ву, Джеймі Чанг, а також актор Метт МакГоррі і модель Кара Делевінь.
У своєму відеозверненні зірки звернулися з проханням допомогти Трампу знайти, нарешті, і почитати цю Конституцію США.
"Історики підтвердили існування іншої Конституції. Вона називається «Альтернативна Конституція». Нам відомо тільки про два примірники. Один з яких був знайдений археологами в пащі божества у вигляді величезної золотої свинозмеії, що живе в печері глибоко під землею. А другий примірник випадково дістався Трампу, коли він був підлітком. Він працює з неправильною Конституцією і навіть не здогадується про це", - сказано в ролику.
Актори нагадали, що реальна Конституція забороняє Конгресу ухвалювати закони, що дискримінують будь-які соціальні групи або релігії. «Але якщо гарний, розумний, наляканий президент наказує, то можна».
Зірки в жартівливій формі пояснили поведінку президента.
Читайте також: Знаменита співачка брудно вилаяла Трампа
"Він поводить себе так зовсім не тому, що він ідіот! Він просто дивиться весь час не туди. Бідна дитина. Так що якщо серед тих, хто нас зараз дивиться, є хтось наближений до президента Трампа, замініть тихесенько його прокляту Конституцію на справжню якомога швидше. Це для його ж блага. Тому що якщо цього не зробити, він буде приречений на звершення ганебних помилок", - пояснили вони.
Також знаменитості звернулися і до президента:
"Містер Трамп, якщо ви дивитеся, що швидше за все ви і робите, тому що ви... не читаєте. І ви вже призвичаїлися шукати приклади того, як люди критикують вас, нам дуже шкода. Ваша Конституція, вона просто... ну не така, якою користуємося всі ми. Є дуже багато примірників цієї Конституції", - підкреслили вони.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  голлівудський актор і екс-губернатор штату Каліфорнія (США) Арнольд Шварценеггер розкритикував імміграційний указ, введений президентом США Дональдом Трампом.
Нагадаємо, Трамп підписав указ "Про захист країни від в'їзду іноземних терористів", який забороняє в'їзд в США на 90 днів всім громадянам семи країн (Ірану, Іраку, Ємену, Лівії, Сирії, Сомалі та Судану), а також призупиняє прийом будь-яких біженців на 120 днів і забороняє на невизначений термін прийом біженців з Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?