Україна - це Європа: новачок "Карпат" розповів, чому вибрав нашу країну
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна - це Європа: новачок "Карпат" розповів, чому вибрав нашу країну

Україна - це Європа: новачок "Карпат" розповів, чому вибрав нашу країну
Джерело:  online.ua

Аргентинський захисник Крістіан Пас розповів про причини, що спонукали його перейти у львівські "Карпати".
Як повідомляє ONLINE.UA в інтерв'ю клубній прес-службі Пас поділився першими враженнями про новий клуб.
"Перехід в "Карпати" - дуже важливий крок у моєму житті. Перш за все, Україна - це Європа. Я приїхав сюди, щоб розвинути свої можливості як футболіста. Отримав дуже хороші відгуки про львівський клуб, вважаю, що це початок нового етапу моєї футбольної кар'єри. Львів - новий виклик для мене, який мені подобається. Коли дізнався про інтерес "Карпат", то в першу чергу зайшов на офіційний сайт і подивився майже всю інформацію, починаючи від стадіону, де грає команда і закінчуючи своїми майбутніми партнерами", - розповів Пас.
Дивіться: "Карпати" завершили перший збір нічиєю: опубліковано відео
Пас сказав кілька слів про свою гру.
"Я з породи тих захисників, яким подобається атакувати. Граю в центрі оборони, робоча нога - права. І, по мірі необхідності, можу пересуватися, як в праву, так і в ліву сторону", - поділився новачок "Карпат".


Не лякає Паса і українська погода.
"Насправді, ситуація дуже відрізняється, оскільки зараз в Аргентині +35. Приїхавши сюди, був вражений, адже у мене на батьківщині це досить незвичайне явище - побачити сніг. Добре, що прихопив з собою теплу куртку", - розповів аргентинець.
Також Пас відкрив таємницю татуювання на його руці.
"У мене на руці татуювання у вигляді троянд і ангела. Це все пов'язано з моєю родиною. Дві троянди символізують батьків, ангел - моя бабуся, якої, на жаль, уже немає, початкові літери на зап'ясті - імена братів і дідуся з бабусею, а відбиток маленької ніжки - племінниця", - розповів Пас.
Дивіться: Захисник "Карпат" перейшов до іспанського клубу: опубліковано фото
Нагадаємо,  Пас перейшов в "Карпати" на правах оренди до кінця сезону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?