Поляки переспівали хіт Скрябіна: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Поляки переспівали хіт Скрябіна: опубліковано відео

Поляки переспівали хіт Скрябіна: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Польський гурт Kwartyrnik записала кавер на хіт української групи "Скрябін" - "Шампанські очі" .
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал групи.
Сьогодні, 2 лютого, - друга річниця з дня смерті легендарного музиканта, соліста групи "Скрябін", Андрія Кузьменка, більш відомого як Кузьма Скрябін.

Читайте також: Вакарчук присвятив пісню загиблому Скрябіну: опубліковано аудіо
У день пам'яті популярного українського музиканта поляки віддали данину Кузьмі, виконавши його відому пісню. А також звернулися до українців.
"Цією піснею наша група вирішила віддати данину музиканту і українській культурі в цілому. Тому спеціально в рамках річниці ми підготували нашу версію однієї з його пісень - це запис нашої репетиції, тому вибачте за всі недоліки. Найголовніше, що поляки не забувають про Україну", - йдеться в коментарі до відео.


Нагадаємо, 2 лютого 2015 року в автомобільній аварії загинув талановитий український артист Кузьма Скрябін (Андрій Кузьменко). На момент смерті співакові було 47 років. Музикант повертався до Києва з міста Кривий Ріг, де напередодні проходив концерт, присвячений 25-річчю гурту "Скрябін".
Як повідомляв ONLINE.UA, українські артисти згадують легендарного музиканта лідера групи Андрія Кузьменка (Кузьма Скрябін), який трагічно загинув два роки тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?