Чи спробує Путін захопити нові міста: в Україні дали прогноз
Категорія
Події
Дата публікації

Чи спробує Путін захопити нові міста: в Україні дали прогноз

Чи спробує Путін захопити нові міста: в Україні дали прогноз
Джерело:  online.ua

Росія зараз не намагатиметься захопити нові міста в Україні, адже їй це невигідно з економічної точки зору.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив військовий інструктор-волонтер, колишній військовослужбовець Армії оборони Ізраїлю Цві Аріелі.
"Я просто не думаю, що їм (Росії та проросійським бойовикам - ONLINE.UA) це потрібно. Якщо я не помиляюся, російський корабель, який заходить до Криму, в будь-якому іншому порту світу повинен бути заарештований, правильно? Навіщо їм, наприклад , захоплювати південну смугу? Або Маріуполь? Зараз йде торгівля. Маріуполь відправляє, поставляє і так далі. Але як тільки вони захоплять Маріуполь - як порт він впаде. Це невигідно ні російській, ні українській стороні. Одеса - те ж саме", - говорить він.
Читайте також: Стало відомо, як Путін спробує "захопити" Київ
"Їм це абсолютно не потрібно. Фактично торгівля йде між ворогами - між Україною і так званими окремими районами (окупованими районами Донецької і Луганської областей, - ONLINE.UA). Торгують не тільки ті 300 підприємств, яким це офіційно дозволено, а набагато більше. За фактом є повномасштабна торгівля, так звана контрабанда. Юридично це контрабандою назвати не можна - адже йдеться про територію України. А фактично вона є. Так навіщо захоплювати порти? Навіщо захоплювати південну смугу, Одесу, Маріуполь? Їм вигідніше залишити все як є", - додав Цві Аріелі.
Більше читайте в інтерв'ю ONLINE.UA: Росія не піде на Маріуполь і Одесу, у неї є завдання-максимум на Донбасі - Цві Аріелі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?