В Україні розгорається скандал через стрілянину "прокурорських" в кафе: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні розгорається скандал через стрілянину "прокурорських" в кафе: з'явилося відео

В Україні розгорається скандал через стрілянину "прокурорських" в кафе: з'явилося відео

Під час святкування силовиками призначення прокурора одного з районів в кафе сталася стрілянина.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Костянтина Стогнія.
"Нещодавно призначили прокурора одного району. Позавчора компанія силовиків вирішила цю справу обмити. Завалилися, як водиться, в кафе. Напились, розігнали молодіжну тусовку. Але цього здалося мало. Треба ж відзначити призначення на посаду нового князька! І влаштували перестрілку з пістолетів", - написав він.
За його словами, поліцейські намагалися приховати злочин.
"Відвідувачі викликали поліцію. Приїхавши, відповідно до нового Кодексу поліцейського, вирішили все полюбовно приховати. Хто не згоден був приховати злочин - з тим окрема розмова на вулиці", - зазначив Стогній.

Читайте також: Стр ілянина по дитині в Дніпрі: спливли шокуючі деталі і нові фото
"Перелякані і втомлені від свавілля місцевих правоохоронців люди зв'язалися з нашими кореспондентами. Ми з правоохоронцями. Просимо прокоментувати подію і намагаємося з'ясувати, чи була вона взагалі зареєстрована. Чіткої відповіді поки немає. Але є відмазки. Типу, "так дурниця все це. Ну, випили, ну трохи погомоніли .. З ким не буває..." Ми поїхали до тих людей, що просили захисту. Але з ними вже теж "попрацювали". Всі ховаються. А ті, кого все-таки знаходимо - категорично відмовляються розмовляти...", - додав він.


Журналіст також додав в коментарях, що нібито стріляв водій нового районного прокурора.



Випадок в кафе викликав обурення у користувачів соцмережі.





Як повідомляв ONLINE.UA, утром 1 лютого в Миколаєві невідомий вчинив замах на 44-річного підприємця, в результаті якого той був госпіталізований

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?