Українські артисти привітали Брежнєву з ювілеєм
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українські артисти привітали Брежнєву з ювілеєм

Українські артисти привітали Брежнєву з ювілеєм
Джерело:  Instagram

Зірки українського шоу-бізнесу привітали співачку Віру Брежнєву, яка сьогодні, 3 лютого, святкує свій 35-й день народження.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram знаменитостей.
Так, екс-колега по групі "ВІА Гра" Світлана Лобода побажала співачці щастя і опублікувала у своєму мікроблозі спільне фото.
Читайте також: Лободу розкритикували через фото в обіймах відомої співачки
"Красуня Віруня я вітаю тебе з твоїм Днем Народження!!! Ти чудова світла і мудра дівчинка! Я бажаю тобі щастя!! Люблю", - написала вона.


Репер і продюсер Потап також не залишив Брежнєву без уваги в день її ювілею.
"З Днем Народження! Красуня! Пишаюся тобою!", - підписав він фото Брежнєвої.


До привітань зірок приєдналися і прихильники співачки:
Олександр Горбачов: З днем ​​народження, Віра! Тепла, любові і виконання всіх бажань!
Сергій Ларіонов: З днем ​​народження Вас! Всього Вам самого світлого і доброго!!!
Олег Стрельчук: Важко жити людині, у якої в житті немає любові, надії і віри! А у нас Віра є! І у неї сьогодні день народження! Тому ми з величезною радістю адресуємо тобі, дорога наша людина, наше привітання! У такі дні прийнято бажати щастя, здоров'я, успіхів і довгих років і ми не порушуватимемо традиції. Побажаємо тобі все, що прийнято, а від себе додамо, щоб ти, наша Віра, завжди залишалася такою ж світлою, життєрадісною і відкритою людиною!
Як повідомляв ONLINE.UA,  25 січня відсвяткувала свій 32-й день народження народна артистка України і тренер популярного вокального шоу "Голос країни" Тіна Кароль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?