Ще одна голлівудська зірка розкритикувала Трампа
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ще одна голлівудська зірка розкритикувала Трампа

Ще одна голлівудська зірка розкритикувала Трампа

Голлівудська актриса і спеціальний представник Верховного комісара ООН у справах біженців Анджеліна Джолі розкритикувала політику президента США Дональда Трампа.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.
Джолі поповнила список зірок, які публічно виступили проти Трампа. Актриса написала колонку, яку опублікувала американська газета.
"Біженці - це чоловіки, жінки і діти, які опинилися в центрі війни або зазнають переслідувань. Вони далекі від терористів, вони самі є їх жертвами", - підкреслила багатодітна мама і посол доброї волі ООН.

Читайте також: Знаменита співачка брудно вилаяла Трампа

За словами актриси, вона пишається історією Америки, яка завжди "дарувала притулок вразливим групам людей". А рішення Трампа приголомшило друзів Джолі в усьому світі.
"Американці проливали кров, захищаючи ідею прав людини, яка не обмежена культурою, географією, етнічною приналежністю або релігією. Рішення не пускати біженців в США і обмежити в'їзд жителям семи мусульманських країн викликало шок у наших друзів по всьому світу", - написала Анджеліна.
Голлівудська зірка зазначила, що в її сім'ї ростуть діти, усиновлені в інших країнах, але в світі є ще безліч дітей, яким потрібен захист і притулок в Америці.
Нагадаємо, Трамп підписав указ "Про захист країни від в'їзду іноземних терористів", який забороняє в'їзд в США на 90 днів всім громадянам семи країн (Ірану, Іраку, Ємену, Лівії, Сирії, Сомалі та Судану), а також призупиняє прийом будь-яких біженців на 120 днів і забороняє на невизначений термін прийом біженців з Сирії.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше актор і екс-губернатор штату Каліфорнія (США) Арнольд Шварценеггер розкритикував імміграційний указ, впроваджений президентом США Дональдом Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?