Кремль сам не зрозумів: у промові пропагандиста Путіна знайшли цікавий момент
Категорія
Події
Дата публікації

Кремль сам не зрозумів: у промові пропагандиста Путіна знайшли цікавий момент

Кремль сам не зрозумів: у промові пропагандиста Путіна знайшли цікавий момент
Джерело:  online.ua

У недавньому виступі представника РФ в ООН Віталія Чуркіна, в якому він звинуватив Україну в обстрілі позицій бойовиків ДНР на Донбасі, знайшли цікаву деталь.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського бійця АТО Олени Білозерської.
"Зараз відбувається повільний, але неухильний перелом у війні - на нашу користь. Прочитала текст вчорашнього виступу постійного представника РФ при ООН Чуркіна на засіданні Радбезу ООН з приводу ситуації в Донбасі. Не знаю, звернув вже хтось увагу на вкрай промовисту фразу, сказану ним", - написала вона.

Читайте також: Заносить баришню: в мережі висміяли путінську чиновницю за слова про Донбас
Цитую дослівно: "Скільки має загинути людей, щоб вони метр за метром пройшли від Авдіївки до українського кордону? Скільки має і солдатів українських загинути і мирних громадян? І це в умовах, коли існує політична альтернатива, узгоджена на вищому рівні...." . Цікаво, він сам зрозумів, що сказав? Ні слова про те, що "героїчні шахтарі не здадуть ні п'яді своєї землі", ні слова про те, що "Росія не допустить" тощо. ЧУРКІН ВІДКРИТО ВИЗНАВ, ЩО УКРАЇНІ ПІД СИЛУ відвоювати свою ТЕРИТОРІЮ. Звичайно, ціною людських втрат, але ми це і без нього знаємо», - зазначила Білозерська.



Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, як прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков підставив представників ЛНР-ДНР: представник президента РФ заявив, що Авдіївка під їх контролем, змусивши бойовиків йти в наступ без будь-яких застережень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?