Лобода може поплатитися за свої концерти в Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лобода може поплатитися за свої концерти в Росії

Лобода може поплатитися за свої концерти в Росії

Популярна українська співачка LOBODA (Світлана Лобода), яка регулярно виступає в Росії, може втратити звання заслуженої артистки і громадянства України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт офіційного інтернет-представництва президента.
На сайті Петра Порошенка з'явилася петиція, авторами якої стали герої АТО.
"Так, заслужена артистка України Світлана Лобода виступила в Росії 7 раз тільки за новорічні свята. Співачка двічі співала на передноворічних «вогниках» телеканалів «Музика першого» і «ТВЦ», а в саму новорічну ніч дала кілька концертів для російських олігархів в Майамі. Замовники Лободи - власник Crocus Group Араз Агаларов, відкрито просуваючий ідею довічного правління Путіна і власник «Бінбанку» Михайло Шішханов, який доводиться племінником найбагатшого за версією Forbes росіянина і одного з головних спонсорів війни на Донбасі Михайла Гуцерієва. Різдво співачка відзначила виступом в Сочі на концерті нев'їздного в Україну Григорія Лепса. За підсумками року українські ЗМІ опублікували інформацію про фінансові успіхи Світлани Лободи. Зрадницькі гастролі принесли їй $1200000. І це не рахуючи закритих вечірок російських олігархів! З цих коштів заслужена артистка України не пожертвувала на відсіч російській агресії в зоні АТО ні копійки", - сказано в документі.
Автори петиції просять не тільки позбавити Лободу звання, а й українського громадянства.
Читайте також: Лобода дасть великий концерт у Росії: соцмережі киплять

"За зраду і зневагу українського народу просимо вас покарати Світлану Лободу, позбавивши її почесних звань заслуженої артистки України і громадянки України".


Нагадаємо, в минулому році після  спроб зривів концертів Світлани Лободи  в містах України  продюсер співачки Нателла Крапівіна розкритикувала українських активістів  і закликала артистів, які часто гастролюють в Росії, звернутися до президента України за захистом.
Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  Світлана Лобода опублікувала на своїй соцстранічке відео виступу на російському державному Першому каналі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?