Росію засмутила заява США щодо України: в мережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

Росію засмутила заява США щодо України: в мережі веселяться

Росію засмутила заява США щодо України: в мережі веселяться
Джерело:  РІА Новини

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі не згодні з  позицією США щодо Криму і України, яку висловила американський представник в ООН Ніккі Хейлі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Нагадаємо, у своєму першому виступі в Раді Безпеки ООН новий постійний представник США при ООН Ніккі Хейлі заявила, що санкції проти Росії, пов'язані з анексією Криму, залишаться в силі, поки півострів не повернеться під контроль України.

Читайте також: Путін загострив війну на Донбасі з однієї причини - The Economist
Пєсков, коментуючи її слова, заявив, що зайвого оптимізму у Кремля щодо позиції США щодо санкцій не було."Я хочу зауважити, що ми ніколи не піддавалися зайвому оптимізму, і ми про це говорили з самого початку. Друге - ми, безумовно, не згодні з таким формулюванням, і ми продовжимо вельми послідовно і аргументовано доводити нашу позицію всім учасникам засідань Радбезу ООН та іншим наших партнерам, в тому числі й постійному представнику США", - сказав прес-секретар Путіна.
У мережі висміяли позицію Росії щодо США.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в соцмережах активно обговорюють засідання Ради безпеки ООН, на якому обговорювалася ситуація на Донбасі і в Авдіївці; США і Європа закликали до негайного припинення вогню, а Росія звинуватила у всьому українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?