Не тільки Авдіївка: на Донбасі з'явилася нова дуже гаряча зона
Категорія
Події
Дата публікації

Не тільки Авдіївка: на Донбасі з'явилася нова дуже гаряча зона

Не тільки Авдіївка: на Донбасі з'явилася нова дуже гаряча зона

У Міністерстві оборони заявили, що бойовики ДНР активізували бойові дії не тільки біля Авдіївки, але і на маріупольському напрямку.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Там кількість ворожих обстрілів різко зросла: з 35 до 72. З упевненістю можна сказати, що бойові дії розгорнулися уздовж всієї лінії фронту, чого не спостерігалося з 2014 року", - сказав на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.
За його словами, бойовики ДНР випустили по повному боєкомплекту з "Граду" по Старогнатівці і Новогригорівці. У Гранітному, Чермалику, Гнутовому окупанти організували потужні артилерійські обстріли.
Читайте також: Пу тін загострив війну на Донбасі з однієї причини - The Economist
"А в Широкиному ворог вів вогонь з установки "Град П" (так званий "Партизан"). Крім того, в районі Широкиного російсько-окупаційні війська масово застосовували міномети, бронетехніку і легке озброєння", - додав спікер АТО.
Мотузяник зазначив, що тривають обстріли з боку бойовиків в Мар'їнському районі:
"Метою ворожих снарядів насамперед є цивільні об'єкти і мирні люди", - підкреслив він.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Міноборони заявили, що українські військові підвели бронетехніку до лінії зіткнення під Авдіївкою на випадок прориву бойовиків так званої ДНР, але танки не беруть участі в бойових діях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?