У нардепа знайшли незадеклароване майно в Ізраїлі - журналіст
Категорія
Економіка
Дата публікації

У нардепа знайшли незадеклароване майно в Ізраїлі - журналіст

У нардепа знайшли незадеклароване майно в Ізраїлі - журналіст
Джерело:  online.ua

Народного депутата від фракції БПП Олександра Третьякова запідозрили в тому, що він має незадекларовану нерухомість в Ізраїлі.
Про це повідомляють Экономические известия.
Як повідомляється, відповідну інформацію опублікував у своєму Facebook журналіст Олександр Дубінський. Він заявляє, що йому передали документи з даними про те, що Третьяков міг не вказати в своїй електронній декларації квартири 1701-1702 по вулиці Ha-Yarhon, будинок 19 в Тель-Авіві, вартістю 5,5 млн. доларів.
"На ім'я Третьякова на цю адресу приходять рахунки від інтернет-провайдерів. Не знаю, як у тебе, Серьоня (виходячи з запису Дубінського в Facebook, мається на увазі нардеп Сергій Лещенко, навколо квартири якого недавно вибухнув скандал - ред.), а утримання цієї квартири (комунальні послуги, паркінг) обходиться близько $2 тис. на місяць або $24 тис. на рік. Сама ж квартира площею в 307 кв. метрів + два паркомісця і комора в 2011 році обійшлася покупцеві в 20,9 млн шекелів (близько $5,4 млн). І ще близько 6,2 млн шекелів (приблизно $1,6 млн) було витрачено на ремонт, купівлю меблів та сантехніки", - заявив Дубінський.
За словами журналіста, нібито "платежі проходили в кілька траншів з рахунків Structure One Corp., представником якої виступає Володимир Каретко, бізнес-партнер Третьякова (з березня 2016 року - голова Святошинської районної у м. Києві держадміністрації, на окрузі Третьякова)".
"Однак ні в його декларації, ні в декларації Третьякова інформації про цю офшорку і цю нерухомість немає. Зате з поштової скриньки Третьякова на пошту Каретка постійно пересилаються рахунки за обслуговування квартири... Звичайно, хатка може бути у Третьякова просто в користуванні. Однак цей факт теж потрібно вказувати в декларації. Благо, квартирою Третьяков користується, як мінімум, вже п'ять років з моменту покупки, що витікає з того ж рахунку за інтернет", - заявляє Дубінський.
Журналіст також опублікував на своїй сторінці в Facebook нібито копії документів щодо зазначеної квартирі. При цьому Дубінський упевнений, що, Третьякова навряд чи притягнуть до відповідальності: "Безстрашність Третьякова легко пояснити його положенням в БПП - він один з ключових спонсорів партії, за що має від "керівництва" ряд преференцій. Мабуть, імунітет від НАЗК - одна з них".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?