Бойовик Гіві визнав, що його поранили: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовик Гіві визнав, що його поранили: опубліковано відео

Бойовик Гіві визнав, що його поранили: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Одіозний ватажок банди "Сомалі" Михайло Толстих, відомий на прізвисько Гіві, підтвердив, що  був поранений в районі промзони Авдіївки на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
"Так, поранення я отримав дійсно в промзоні, коли ми відбивали наші позиції назад. Хлопці, на жаль відійшли, але героїчно відійшли, билися до кінця, ми прийшли їм на допомогу, спільно з 11-м полком і зі "Спартою" здійснили операцію , повернули наші позиції назад і, скажу чесно, повернули 99%, 1% просто недоцільно було далі штурмувати", - сказав Гіві.
Читайте також: Неприємності у нас: в мережу потрапило аудіо переговорів бойовиків ДНР
Він також розповів, що в результаті бою втратив 4-х бойовиків зі своєї банди.
"Я отримав поранення. Про те, що українські ЗМІ пишуть, що я сам собі в ногу вистрілив, можу розчарувати. "Міністр оборони" і Олександр Захарченко були присутні, коли я отримав поранення. Нічого такого я не робив, я на наступний день вже був на передовій", - розповів бойовик.
Користувачі мережі прокоментували заяву Гіві.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилися чутки про інсульт одіозного ватажка банди "Сомалі" Михайла Толстих, відомого на прізвисько Гіві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?