У мережі чітко довели, що ДНР обстрілює ще й Донецьк: з'явилися фото та карти
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі чітко довели, що ДНР обстрілює ще й Донецьк: з'явилися фото та карти

У мережі чітко довели, що ДНР обстрілює ще й Донецьк: з'явилися фото та карти

Український журналіст Денис Казанський навів чіткі докази того, що бойовики так званої ДНР не гребують обстрілом окупованого ними Донецька.


Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
"Як мінімум частина прильотів в Донецьку — з території, підконтрольній ДНР. Ось класичний приклад. Вулиця Листопрокатчиков, 10. Попадання в будинок чітко з боку Макіївки", - написав він.


Читайте також: Бойовики ДНР продовжують вогонь з житлових кварталів: з'явилося відео

Також Казанський підкреслив: "приліт з позицій ВСУ виключено, що легко перевіряється за допомогою будь-карти".
Блогер також додав, що він розуміє — "свідків "розп'ятого хлопчика" це ні в чому не переконає, але все ж збережемо для історії цей знімок".

Як повідомляв ONLINE.UA раніше  глава Нацполіції Донецької області В'ячеслав Аброськін розповів, як під час обстрілу бойовиками Авдіївки снаряд ледве не вбив матір з 5 дітьми.


Раніше  міжнародна група розслідувачів Bellingcat довела, що бойовики ДНР стріляли з "Градів", встановлених посеред житлових кварталів окупованого Донецька.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?