Порошенко нагородив захисників Авдіївки
Категорія
Події
Дата публікації

Порошенко нагородив захисників Авдіївки

Порошенко нагородив захисників Авдіївки
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко підписав указ про нагородження 48 офіцерів, сержантів і солдатів Збройних сил, які захищають Авдіївку.


Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
"Серед нагороджених — бійців легендарної 72-ї окремої механізованої бригади. Орденом Богдана Хмельницького нагороджено підполковника Олександра Вдовиченко – командира 1-го механізованого батальйону 72-ї ОМБр, і заступника командира батальйону капітан Василя Федик", — йдеться в повідомленні.
Також Порошенко зазначив, що "українські військові роблять все можливе для того, щоб не дати Російській Федерації дестабілізувати ситуацію як в Авдіївці, так і по всій лінії фронту".


Читайте також: Чого хочуть бойовики: ветеран АТО пояснив обстріли Авдіїки


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Порошенко розповів історії мужності українських воїнів та оголосив про нагородження 94 бійців ВСУ і Нацгвардії, котрі проявили героїзм в зоні АТО, 34 з них були нагороджені посмертно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?