Саакашвілі розвеселив мережу, "спіймавши" Порошенка на плагіаті
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі розвеселив мережу, "спіймавши" Порошенка на плагіаті

Саакашвілі розвеселив мережу, "спіймавши" Порошенка на плагіаті
Джерело:  online.ua

Екс-губернатор Одеської області, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі назвав  ідею президента України Петра Порошенка про проведення референдуму щодо членства України в НАТО  плагіатом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.


"Порошенко оголосив про проведення референдуму з питання членства України в НАТО. Ідею референдуму, я вважаю, він взяв у мене. У січні 2008 року одночасно з президентськими виборами в Грузії я проводив референдум саме на цю тему. Тому саму ідею народного волевиявлення з приводу членства в НАТО я підтримую, але тут є свої нюанси. Проблема в тому, що президент зараз вкрай непопулярний. Я не знаю, які йому показують соціологічні опитування, але я їжджу по країні і знаю, що люди йому вже давно не довіряють. Українці автоматично будуть скептично ставитися до його ініціатив, навіть таких як НАТО. І навіть якщо за опитуваннями в цілому НАТО в Україні підтримують, люди можуть просто не прийти на голосування або прийти і проголосувати проти, тільки щоб висловити свій протест чинному президентові і політиці, яку він проводить", - заявив Саакашвілі.


Читайте також: Порошенко жорстко проїхався по Саакашвілі: екс-губернатор їдко відповів


"Я сприймаю мету Порошенко провести референдум скоріше як спосіб відвернути увагу. При цьому він ризикує дуже важливою для України темою і провал такого референдуму з якихось особистих міркувань може мати негативні стратегічні наслідки для України в майбутньому. З таким не можна грати, не можна ризикувати. Тому сподіваюся, цей референдум все-таки буде проведено за інших обставин, вже при новому українському уряді, після позачергових парламентських виборів. І тоді на тлі загального прогресу країни і оптимізму народу люди будуть голосувати за вступ до північно-атлантичного альянсу", - продовжив він.


"А зараз це може стати приводом для ворогів України говорити про чергове провалі і те, що народ України для НАТО не друзі, хоча насправді це буде провал Порошенко, а не людей", - резюмував політик.


Користувачі соцмереж прокоментували слова Саакашвілі:




Нагадаємо, 10 листопада президент Петро Порошенко звільнив Міхеїла Саакашвілі з посади голови Одеської обласної державної адміністрації.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Саакашвілі висміяв виступ Порошенко під час представлення нового губернатора Одеської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?