Загострення на Донбасі: з'явилися нові дані з фронту
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення на Донбасі: з'явилися нові дані з фронту

Загострення на Донбасі: з'явилися нові дані з фронту
Джерело:  online.ua

4 лютого в зоні антитерористичної операції на Донбасі зафіксували зменшення інтенсивності обстрілу з боку бойовиків, проте о 17:30 терористи почали штурм сил АТО в районі Авдіївської промзони.


Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу АТО.


Станом на 18:00 зафіксували 35 обстрілів, в результаті яких постраждала одна український військовослужбовець. На Донецькому напрямку вівся обстріл Кам'янки і Авдіївки з танків, БМП. Новолуганського, - з артилерії 152 мм калібру, Зайцеве, - зі стрілецької зброї, по Авдіївці також вели вогонь з мінометів 120 і 82 мм калібру.


Крім іншого, близько 17:30 в районі промзони Авдіївки окупанти почали штурмові дії з використанням зброї калібру 120 і 152 мм калібру, грубо порушивши режим припинення вогню для відновлення пошкоджених електромереж.


Читайте також: Український прапор в окупованому Донецьку порадував соцмережі: опубліковані фото


Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука пояснив, що станом на 18:50 бойові дії в районі Авдіївської промзони ще тривають.



На Маріупольському напрямку стріляли по Широкино, Чермалику, Павлополю, Талаківці, Водяному, Красногорівці з гранатометів і мінометів різних калібрів. По Чермалику також вели вогонь з танка.


На Луганському напрямку по Новозванівці стріляли з РСЗВ БМ-21 Град, по Попасній, Новозванівці і Богуславській з мінометів. В районі Жовтого також вели обстріл зі стрілецької зброї, а в районі Попасної працював снайпер.


Як повідомляв ONLINE.UA, священик Української греко-католицької церкви, капелан  Микола Мединський вважає, що бойовики ДНР, обстрілюючи без розбору Донбас і вбиваючи мирних жителів, показують справжнє обличчя сатанинського "руського миру".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?