Саакашвілі зловили за кавою в цікавій компанії: з'явилося фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі зловили за кавою в цікавій компанії: з'явилося фото

Саакашвілі зловили за кавою в цікавій компанії: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

У Львові екс-губернатор Одеської області  Міхеїл Саакашвілі  був помічений за кавою з лідером партії "Самопоміч", мером Львова Андрієм Садовим і головою партії "Демократичний альянс" Василем Гацько.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Zaxid.Net.


Читайте також: Саакашвілі розвеселив мережу, "спіймавши" Порошенка на плагіаті


У спільноті пояснили, що фото політиків зробили в кав'ярні "Світ кави" близько 16:45 4 лютого. "Політика у Львові робиться в кав'ярнях", - йдеться в повідомленні.


Пізніше Саакашвілі розповів, про що говорив з Гацько та Садовим. "Ми почали серію зустрічей з політичними лідерами, з метою створення широкого фронту на підтримку дострокових виборів до Верховної Ради і нового виборчого закону. Сьогодні у Львові обговорювали координацію з моїми друзями, лідерами Самопомочі і ДемАльянсу. Окремо я поговорив і з Анатолієм Гриценком, в наступному раунді будемо зустрічатися з ним і іншими патріотичними демократичними силами", - написав він у Facebook.


"Які б не були відмінності і нюанси, наша спільна відповідальність - покласти край барижному дерибану країни. Антиолігархічні сили почали діалог - погана новина для бариг", - додав він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Міхеїл Саакашвілі пожартував над президентом Петром Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?