Мережу вразила нова шалена пропаганда росТБ: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу вразила нова шалена пропаганда росТБ: опубліковано відео

Мережу вразила нова шалена пропаганда росТБ: опубліковано відео

У соціальних мережах висміяли сюжет російських пропагандистів, які заявили про нещастя, що спіткали ряд країн Європи, де в магазинах нібито зникли овочі, а ті, що залишилися, продаються за захмарними цінами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соцмереж.
"Європейські покупці зіткнулися з дефіцитом овочів в супермаркетах! За три салату в одні руки! Незвично порожньо в магазинах Британії, Норвегії і Данії. Продаж того, що залишилося в запасах, суворо нормують", - йдеться в сюжеті.
Як написав у своєму Facebook Кирило Шрайбер, "ні, це не звичний для мене сарказм — "Перший канал" російського ТБ реально пригощає цим своїх глядачів, дослівно".


Читайте також: Відомий російський блогер знайшов привід похвалити Україну

Також він опублікував і сам сюжет.



Цей ролик викликав справжній вибух у соцмережах.
"Господи, господи, дякую тобі, що я народився в Росії! Ми ці брокколі тракторами тиснемо. А ще у них там педофіли", - з сарказмом прокоментував у Facebook Аркадій Бабченко.















Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у соцмережах висміяли росіян, котрі готові повірити будь-якій маячні про війну в Україні з соцмереж та ЗМІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?