У Путіна придумали Росії новий успіх: в мережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна придумали Росії новий успіх: в мережі сміються

У Путіна придумали Росії новий успіх: в мережі сміються
Джерело:  РІА Новини

Екс-глава Єврокомісії, колишній прем'єр-міністр Італії Романо Проді вважає, що Італія повинна докласти зусиль для повернення формату G8 за участю Росії.


Про це він написав у статті для газети Messaggero, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


"Думаю, завдання Італії як країни-голови "сімки" полягає в тому, щоб зробити все можливе для поступового повернення Росії до роботи в форматі G8. Основна причина для відновлення відносин з Росією полягає в необхідності зайняти позицію раніше, ніж це зробить американський президент" , - заявив Проді і зазначив, що в світлі "несподіваних і майже неймовірних" кроків президента США Дональда Трампа з налагодження відносин з Путіним, запрошення РФ на саміт G7 в травні здається все більш здійсненним завданням.


Читайте також: У Росії припустили, як Путін і Трамп могли домовитися по Україні


На думку колишнього глави уряду Італії, необхідність повернення до формату G8 викликана тим, як слабо ізолювання Росії послужило стабілізації ситуації на Донбасі, і наскільки великий внесок Кремля в боротьбу зі світовим тероризмом.


"Перш за все, потрібно буде зрозуміти, чи зможе Путін прийняти запрошення (на саміт G7) без зобов'язань щодо зняття санкцій відносно Росії. Європейська політична ініціатива мені бачиться справою не тільки необхідною, але і своєчасною", - зазначив Проді.


Відзначимо, що журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов поширив в соцмережах слова колишнього глави Єврокомісії, чим викликав сміх у соцмережах. Так, користувач giggster написав: "Знайшли ще одного старого дурня, що не приймає ніяких рішень, і обмазуються. Дуже російське заняття".



Babbo Elena: "Нахр*н він взагалі потрібен цей маргінал Проді, хто йому ще вірить".


Alex Ratio: "Запросять посидіти в коридорчику :)".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Росії заявили, що їм наплювати на намір ЄС продовжити санкції проти винних у дестабілізації ситуації в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?