В Запоріжжі у поліцейського викрали машину: з'явилися фото, відео та подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В Запоріжжі у поліцейського викрали машину: з'явилися фото, відео та подробиці

Національна поліція України
В Запоріжжі у поліцейського викрали машину: з'явилися фото, відео та подробиці

У Запоріжжі затримали двох крадіїв, які вкрали службову машину, що належить управлінню поліції міста.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції.
Як стало відомо, 24-річний співробітник Управління захисту економіки, який брав участь в обшуках, тривалих до пізнього вечора, на службовій машині заїхав додому переодягнутися.
"Поліцейську Машину припаркував у дворі будинку, але повернувшись через 10 хвилин виявив її відсутність", - йдеться в повідомленні.


Читайте також: Поліція Дніпра зі стріляниною ловила викрадача авто: з'явилося відео

Поліцейський відразу ж повідомив про викрадення службової машини в Дніпровський відділ поліції Запорізької області.
Вже через кілька годин оперативники змогли встановити місце знаходження службового ВАЗа і з'ясувати особи викрадачів. Ними виявилися двоє місцевих жителів. Один з них, 24-річний чоловік, який раніше був засуджений за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, а його 25-річний спільник зараз перебуває під слідством за зберігання наркотиків.



"Як з'ясувалося пізніше, зловмисники за звичною схемою викрали авто і відігнали його на територію одного з гаражних кооперативів Запоріжжя. У гаражі злодії виявили у багажнику викраденого авто державні номерні знаки на синьому тлі – службові поліцейські, в той час, як на самій машині були прикріплені звичайні білі, так звані – номери оперативного прикриття. У цей момент поліція затримала зловмисників", — додали в прес-службі.


Читайте також: У Києві чоловік сам упіймав викрадачів свого авто: опубліковано відео

У гаражі викрадачів, крім цілого і неушкодженого службового авто, поліцейські знайшли чимало деталей від раніше розібраних автомобілів різних марок: колеса, бампери, елементи двигунів і кузова.


Викрадачі зізналися у викраденні "Жигулів", а також ще 10 аналогічних злочинах.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  глава МВД Арсен Аваков заявив про затримання "головних викрадачів авто України" і розповів про їхню злочинну схему.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?