Захарченко не змогли зробити людиною, ДНР тепер під загрозою - російський блогер
Категорія
Події
Дата публікації

Захарченко не змогли зробити людиною, ДНР тепер під загрозою - російський блогер

Захарченко не змогли зробити людиною, ДНР тепер під загрозою - російський блогер
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко не зміг стати суб'єктом переговорів з Україною, а фейкової "республіці" бойовиків найближчим часом загрожує зникнення з-за відмови Росії допомагати їй.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив російський драматург, публіцист та блогер Володимир Голишев.
"Тепер для всіх очевидно, що відмова Києва визнавати ДНР суб'єктом переговорів абсолютно виправданий. Всі багаторічні зусилля Кремля з "олюднення" образу Захарченко та інших польових командирів пішли нанівець", - підкреслив він.
Також Голишев запевнив, що "ДНР — фейковое утворення, яке не має за спиною нічого, крім Москви.


Читайте також: Загострення на Донбасі: стало відомо, чого Росія вимагає від ватажка ДНР

"І якщо завтра в Донецьк не привезуть гроші і боєприпаси, післязавтра ніякої ДНР не буде. І є підстави вважати, що саме це найближчим часом і станеться. "А ручки — ось вони!" — посміхається Кремль і люто таврує "агресивні устремління київської воєнщини", - з сарказмом додав публіцист.


При цьому блогер зазначив, що "в цих умовах "молода республіка" цілком може почути від московського залицяльника: "Давай як-небудь сама, мила. Мені ніколи", і картковий будиночок завалиться".


Більше  читайте на ONLINE.UA: Кремль готує "злив" ДНР, з Захарченка так і не вийшло зробити людину - російський публіцист.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?