Нардеп-учасник блокади Донбасу побив поліцейського
Категорія
Події
Дата публікації

Нардеп-учасник блокади Донбасу побив поліцейського

Національна поліція України
Нардеп-учасник блокади Донбасу побив поліцейського

Народний депутат України, який взяв участь у блокади залізничного сполучення з окупованими районами Донбасу, побив поліцейського.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу управління Нацполиции в Донецькій області.
Інцидент стався 4 лютого на блокпосту під Бахмутом, де поліцейські зупинили машину, в якій знаходилися вісім чоловік у військовій формі, в одного з яких був виявлений карабін СКС.
Під час перевірки автомобіля, яка проводилася в рамках контрдиверсійних заходів, виник конфлікт між поліцейським і народним депутатом.


Читайте також: Блокада Донбасу ветеранами АТО вилилася в гучний інцидент: з'явилися фото і відео

"Під час суперечки депутат з нецензурною лайкою висловлював погрози фізичної розправи над поліцейськими, які виконували свої обов'язки, а також висловлював наміри відібрати в них зброю у разі перевірок автомобіля на інших блокпостах. Депутат всіляко противився перевірці, і в підсумку вдарив співробітника поліції", — йдеться в повідомленні.


Після інциденту співробітник Бахмутського відділу поліції звернувся в місцеву лікарню з забоєм грудної клітки та був госпіталізований.


Варто відзначити, що в прес-службі поліції не стали називати прізвища депутата-забіяки.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в соцмережах посміялися над народним депутатом Семеном Семенченком та його "блокуванням" торгівли з окупантами з буфету міжнародного потяга.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?