Рекордна підтримка Путіна не врятує - російський політолог
Категорія
Світ
Дата публікації

Рекордна підтримка Путіна не врятує - російський політолог

Рекордна підтримка Путіна не врятує - російський політолог
Джерело:  online.ua

Якщо система влади в Росії почне падати, то навіть рекордна підтримка росіян не допоможе президенту РФ Володимиру Путіну.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив російський політолог Михайло Савва.
"Його режим побудований на системній імітації: демократії, судової системи, правоохоронних органів. Творці цього режиму сподівалися, мабуть, що демократію вони будуть імітувати, а все інше працюватиме як хороший годинник. У РФ все частіше падають космічні кораблі. Це ознака того, що імітація і туди вже добралася. У зовнішній політиці режим теж імітує. Тобто говорить одне, а робить інше. Про що тут можна домовлятися? Максимум - про перемир'я", - вважає він.
Читайте також: У Росії цікаво пояснили, чому воює Путін
Він розповів про невдачі режиму Путіна у внутрішній політиці.
"Невдачі пов'язані з двома сферами - економіка і розвиток демократії. Демократія імітується на 100%. Вибори - не вибори, тому що альтернативні політики затоптані владою. Машина пропаганди працює з такою силою, що навіть відпадає потреба в масових фальсифікаціях під час голосувань. Однак практично вся ця підтримка Путіна - лише лайк в Facebook, але не вихід на вулицю. І ніколи більшість не ходить робити революцію. Якщо система влади почне падати, то 86% пасивної підтримки Путіна не врятують", - зазначив політолог.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: З Путіним не можна домовитися, є одна умова вирішення питання Донбасу - російський політолог.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?