Ми воскресаємо: в мережі висміяли брехню бойовиків ДНР про відому учасницю АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Ми воскресаємо: в мережі висміяли брехню бойовиків ДНР про відому учасницю АТО

Ми воскресаємо: в мережі висміяли брехню бойовиків ДНР про відому учасницю АТО
Джерело:  online.ua

У мережі посміялися над фейковим повідомленням бойовиків про загибель української учасниці АТО, інструктора з тактичної медицині Юлії Паєвської.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
Про те, що бойовики розповсюдили дезінформацію, заявивши, що тактичний медик ДУК "Правий сектор" Паєвська була нібито знищена 2 лютого на Світлодарській дузі, повідомила сама інструктор на своїй сторінці в Facebook.
Читайте також: Бо йовики ЛНР насмішили соцмережі історією про хитру СБУ
"Люба Хунта! Доповідаю. Я, Юлія Паєвська, позивний Тайра, командир підрозділу "Янголи Тайри" АСАП Хотабич, успішно воскресла і негайно повернулася до виконання обов'язків, покладених на мене Народом України. Процес відродження пройшов практично безболісно, ​​на самому початку відзначався недовго лоскіт в області стоп. Пізніше ніяких неприємних відчуттів не відзначалося", - з гумором написала інструктор.


У соцмережах прокоментували публікацію Паєвської.


Serg Marco: "Укропи - вони такі. Їх кулі не беруть. Вони встають, а лише п'яти сверблять)
Треба Тайру канонізувати чи що)
CODer: Орки всюди кахель мийки моргу знайдуть


Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні в соцмережах висміяли смерть одного з чільних бойовиків ЛНР, "керівника народної міліції" Олега Анащенка. Він був підірваний в своєму автомобілі 4 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?