Побиття поліцейського нардепом на Донбасі: з'явилася цікава деталь
Категорія
Політика
Дата публікації

Побиття поліцейського нардепом на Донбасі: з'явилася цікава деталь

Побиття поліцейського нардепом на Донбасі: з'явилася цікава деталь
Джерело:  Укрінформ

З'явилася інформація, що поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття депутатом Верховної Ради Володимиром Парасюком поліцейського в Донецькій області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські Новини.
Таку інформацію надало виданню джерело в поліції, зазначивши, що 4 лютого учасники блокади залізничного переїзду біля Бахмута поблизу лінії розмежування з окупованими територіями почали конфлікт з правоохоронцями.
Конфлікт почався після того, як поліція хотіла провести перевірку автомобіля з 8 громадянами у військовій формі, у яких було виявлено зброю. В ході бійки депутат почав погрожувати і вдарив поліцейського, вимагаючи від нього залишити блокпост активістів.

Читайте також: Блокада Донбасу ветеранами АТО вилилася в гучний інцидент: з'явилися фото і відео
У свою чергу, в прес-службі Головного управління Нацполіції в Донецькій області повідомили Українській правді, що не можуть підтвердити, що на Парасюка було заведено справу.
"Йде перевірка, визначається правова оцінка", - заявили в прес-службі поліції.
У мережі прокоментували інцидент, який стався на блокпосту біля Бахмута.




Нагадаємо, Параюк заявив, що не бив поліцейського, назвавши цю інформацію провокацією.


Як повідомляв ONLINE.UA, 5 лютого

прес-служба поліції Донецької області заявила про побиття поліцейського нардепом-учасником блокади залізничного сполучення з окупованим Донбасом, але ім'я забіяки не назвала

. Потерпілий поліцейський виявився в лікарні із забоєм грудної клітини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?