Порошенку не бачити затишку і пошани, якщо він кардинально не переродиться - політтехнолог
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенку не бачити затишку і пошани, якщо він кардинально не переродиться - політтехнолог

Порошенку не бачити затишку і пошани, якщо він кардинально не переродиться - політтехнолог
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко повинен стати новою людиною, якщо хоче запам'ятатися українцям, як політик, гідний поваги№ №.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив політтехнолог Сергій Гайдай.
"Фраза "Roshen - солодкий знак якості" належить агентству, в якому я працював, це був наш проект. Хоча назву Roshen Петро Олексійович сам придумав. Я вважаю, що Порошенко з величезним пакетом людей з минулого повинен тихо і мирно піти, якщо він бажає цій країні благополуччя і, перш за все, бажає благополуччя собі. Адже доля багатьох політиків незавидна. Подивіться, Кучма - не в почесній старості, справа Гонгадзе досі є його, скажімо так, родовою травмою. Ющенко був найменш конфліктним як президент, особисто йому ніщо не загрожує, але пошани і слави у нього немає! Нація не помістить Ющенка в "пантеон хороших президентів". Ніхто його не хоче вбити, але є презирство і неповага: Ющенко не повів Україну в правильному напрямку, а здав її бандитам", - сказав він.

Читайте також: Загострення на Донбасі: Порошенко зробив важливу заяву по Авдіївці
"Нещодавно дивився National Geographic, огляд називався "Гітлер і Гінденбург" (Пауль Гінденбург - німецький військовий і політичний діяч, президент Німеччини в 1925-34 роках, - ONLINE.UA). Гітлер є втіленням зла, а до Гінденбурга особливих історичних претензій немає, його важко уявити на суді в Гаазі. Але трагедія Гінденбурга полягає в тому, що він за ручку привів Гітлера до влади. А у нас такий Ющенко: він за ручку привів до влади Януковича", - додав політтехнолог.
Він вважає, що Порошенко повинен змінитися, щоб по закінченню президентського терміну залишатися в пошані в українців.
"З Януковичем все зрозуміло - це доля "вигнанця", але не можна позаздрити і Порошенкові. Навіть якщо уявити, що він два терміни буде президентом, то ж і другий термін теж закінчиться. І суспільство поставить йому багато незручних питань. І затишку з пошаною йому не бачити, якщо він кардинально не переродиться, з завтрашнього дня не стане новою людиною", - зазначив Гайдай.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Ми придумали гасло Roshen, але зараз я з Порошенком не співпрацюватиму - політтехнолог Гайдай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?