Ватажок ЛНР рвонувся виконувати таємний наказ росіян
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ЛНР рвонувся виконувати таємний наказ росіян

Ватажок ЛНР рвонувся виконувати таємний наказ росіян
Джерело:  online.ua

У так званій ЛНР повідомили про затримання нібито вбивці глави "народної міліції" Олега Анащенка, підірваного 4 лютого в Луганську.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання РосБалт.
Повідомляється, що затриманий - якийсь "майор Збройних сил України". Зараз йде операція по затриманню спільників українця, заявили у бойовиків.

Читайте також: Бачився з Моторолою: соцмережі насмішив жарт про загиблого видного бойовика ЛНР
Таким чином, в ЛНР почали виконувати відданий ватажкові Ігорю Плотницькому таємний наказ росіян, згідно з яким необхідно «заминати» будь-яку інформацію про причетність РФ до загадкових вбивств відомих бойовиків і керівників так званих "ЛНР-ДНР", а також звинувачувати у всьому міфічних українських диверсантів.
Як повідомляв ONLINE.UA, 6 лютого в СБУ опублікували аудіозапис розмови бойовиків ЛНР з приводу збитого влітку 2014 рокиу над Луганськом українського літака ІЛ-76 з десантниками на борту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?