У Миколаєві зірвали пропагандистську акцію партії Медведчука: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві зірвали пропагандистську акцію партії Медведчука: з'явилися фото

У Миколаєві зірвали пропагандистську акцію партії Медведчука: з'явилися фото
Джерело:  novosti-mk.org

У Миколаєві активісти "Правого сектора" і "Азова" зірвали акцію партії "Український вибір", якою керує кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новостной Николаев".
Як повідомили миколаївські журналісти, проведення акції планувалося в бізнес-центрі "Олександрівський", а темою заходу заявлено виконання Мінських угод і перспективи повернення Донбасу під контроль України.
Ініціатором акції стала організація Віктора Медведчука "Український вибір - Право народу".

Читайте також: Переговори по Донбасу: з'явилася цікава деталь про українську делегацію, опубліковано відео
До моменту початку заходу більшу частину місць в залі бізнес-центру зайняли активісти "Азова" і "Правого сектора", частина з яких була в пов'язках, що закривають обличчя.
Після того, як голова обласної організації "Українського вибору", депутат облради Максим Невінчаний спробував поставити стіл і почати переговори з активістами, йому відразу дали зрозуміти: ніяких круглих обговорень під егідою "Українського вибору" в Миколаєві не буде.
Активісти заявили, що вважають "Український вибір" проросійською організацією яка грає на руку агресору і хоче влаштувати "республіку Донбас" в Миколаєві.
У підсумку "круглий стіл" перетворився на суперечки і взаємні звинувачення на тему конфлікту на Донбасі.
Як повідомляв ONLINE.UА, 26 жовтня 2016 року проукраїнські активісти зірвали "Південний форум" під егідою "Українського вибору". Тоді дійшло навіть до блокування входів і виходів з ОДА, а також кидання каменів по машині народного депутата України Василя Німченка, який приїхав до Миколаєва для участі в форумі.














Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?