Загострення під Авдіївка: бойовики ДНР показали свою суть ставлення до вбитих
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення під Авдіївка: бойовики ДНР показали свою суть ставлення до вбитих

Загострення під Авдіївка: бойовики ДНР показали свою суть ставлення до вбитих

Бойовики так званої ДНР показали неповагу до своїх товаришів і відмовилися від перемир'я, яке їм запропонували, щоб прибрати тіла бойовиків, загиблих при штурмі українських позицій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
"Відчайдушні спроби бойовиків захопити наші позиції в районі Авдіївки призвели до численних втрат серед бойовиків. При цьому, тіла убитих терористів досі залишаються не евакуйованими через небажання окупантів домовлятися про припинення вогню", - йдеться в повідомленні.
При цьому в штабі додали, що українці за останні дні неодноразово пропонували представникам ДНР забезпечити дотримання режиму тиші у районі авдіївської промзони.

Читайте також: У бойовиків на Донбасі стався несподіваний конфуз: у мережі сміються
"Втім, жодної відповіді на звернення української сторони так і не надійшло. Це ще раз свідчить, що для командування російсько-терористичних військ підтримання ескалації бойових дій важливіше, ніж елементарна повагу до власних людей, які стали черговими жертвами кремлівської авантюри в Україні", - резюмували військові.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше українські розвідники повідомили про серйозні втрати, які понесли бойовики в ході штурмів Авдіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?